Dragi prieteni, cum v-am promis si data trecuta, nu va las cu una cu doua, ci am venit cu 3 iPhone-uri, noi noute care asteapta sa fie date.
 iPhone-urile au fost cumparate din SPONSORIZARI, si tinem sa le multumim foarte mult sponsorilor, asa cum le-am promis pe tot parcursul concursurilor ii vom sustine si le vom posta linkurile pe facebook pentru reclama, iar ei au fost deacord sa cotizeze pentru a face fericite 3 persoane.

Avem in momentul de fata 4000 de like-uri, si peste 3000 de participanti . Cei care au participat si inainte vor trebui din nou sa respcte procedura, doar ca nu sunt nevoiti sa dea LIKE pagini noastre pentru ca deja au facuto.

Pe perioada concursului vor aparea noutati si anunturi atat pe facebook cat si pe acest blog, asa ca va rog sa il vizitati si sa fiti atenti, pentru ca va mai asteapta multe alte surprize.

Va urez succes !

 ~ Facebook.com/roiphone5

 Peste 3500 de participanti ! Urmariti instructiuniile si puteti fi fericitul castigator al unui iPhone 5 !
   Apple, unul dintre cei mai mari producători americani de dispozitive electronice şi IT&C, a lansat în toamna anului trecut iPhone 5 al cărui preţ nu s-a redus la operatori. Dar care este cel mai mic preţ de pe piaţă şi de unde îl poţi achiziţiona.
Am analizat ofertele magazinelor online din România, iar cel mai ieftin iPhone 5 l-am găsit la un preţ de 2.479 de lei în magazinul  online-tel.ro.

 Terminalul este dotat cu un ecran capacitativ de 4 inci, un procesor dual-core de 1.2 Ghz, 1 GB de RAM şi o cameră de 8 megapixeli. 


 CASTIGA unul din cele 3 iPhone-uri puse la bataie !

Ce trebuie sa faci ? 
  •  Intra pe pagina noastra de Facebook  - Click & LIKE
  • LIKE & Share la una dintre poze
  • Trimite un mesaj privat cu NUME PRENUME si nr de TELEFON .

Samsung vs Apple Protv Ad
SAMSUNG GALAXY S4 va fi lansat pe Stirileprotv.ro si Yoda.ro vineri dimineata la ora 01:00. George Buhnici va transmite de la New York toate informatiile.
  Inainte ca SAMSUNG GALAXY S4 sa fie lansat la New York, ziaristii britanici de la The Guardian au pus noul telefon fata in fata cu principalul sau competitor, iPhone 5.
Cele doua telefoane, varfurile generatiilor smartphone, reprezinta in mare masura principalele alegeri pentru cei care doresc sa aiba in buzunar un telefon super-performant.
Dar cum arata cele doua telefoane puse fata in fata? Iata un comparativ realizat de Guardian.co.uk.

CAMERA
SAMSUNG GALAXY S4 va avea doua camere, una de 13 MP, alta de 2 MP, in timp ce iPhone 5 are o camera de 8 MP si alta de 1.5 MP.

ECRAN
Daca iPhone 5 se lauda cu un ecran de 4 inch si o rezolutie de 326 pixeri / inch, SAMSUNG GALAXY S4 va avea un ecran de 4.99 inch, cu o rezolutie de 440 pixeli pe inch.

PROCESOR
Producatorii au pregatit pentru SAMSUNG GALAXY S4 un procesor Exynos 5 de 1.8 GHz octo-core, in timp ce iPhone are un procesor A6 de 1.3 GHz dual-core.

CARCASA
Aici, iPhone pare a fi in avantaj, datorita aliajului de aluminiu din care telefonul este facut, spre deosebire de cel de plastic de la SAMSUNG GALAXY S4.

APLICATII
Daca App Store numara 775.000 de aplicatii pana in acest moment, piata Android se poate lauda ca va fi prima de acest gen care va atinge 1 milion de aplicatii.
baterie Protv Ad
Durata de viata a bateriei, cea mai mare problema de pe toate smartphone-urile momentului, ar putea avea in sfarsit o rezolvare.

In ultimii ani, telefoanele destepte s-au intrecut in camere foto tot mai bune, displayuri mai mari, aplicatii mai utile si capacitate de stocare mai mare, dar problema principala a acestora a ramas neatinsa: bateria. O problema adusa in discutie si la targul de tehnologie MWC 2013 de la Barcelona.

Pentru ca degeaba ai un telefon care stie sa faca de toate, daca stie sa faca de toate doar cateva ore, apoi trebuie sa-i gasesti repede o priza ca sa nu se stinga, oamenii de stiinta au gasit solutia pentru o baterie noua, superperformanta, care "ar putea sa-ti incarce iPhone-ul in 5 secunde", noteaza ziarul britanic Daily Mail.

Este vorba despre o baterie bazata pe un supercondensator pe grafen care poate sa incarce un telefon si chiar si o masina electrica in numai cateva secunde. Aceasta noua tehnologie ar putea conduce nu numai la telefoane cu durata de viata mai lunga, dar si cu un design mai subtire.
iFong - 1 Protv Ad
In China, iPhone-ul nu e numai un gadget util, ci si o delicatesa.
   Ultima moda printre chinezi in aceasta perioada este acordarea unui iPhone cadou. Suna bine, insa nu e vorba chiar de un telefon, ci de o copie a telefonului, ambalata intr-o cutie identica, denumita iFong, plina cu prajituri cu ananas.
Cei care nu stiu insa de existenta acestui produs au avut neplacerea de a se trezi ca in locul unui iPhone pe care credeau ca l-au primit cadou, s-au trezit cu o prajitura.
După fiecare lansare a unui produs, obişnuiesc să colind timp de câteva zile pe diverse siteuri IT şi forumuri pentru a citi comentariile utilizatorilor. Stupide, inteligente, pe subiect sau teleleu pe câmpii, acestea reuşesc să creeze o imagine de ansamblu a modului în care produsul este văzut de public. Există însă o mare problemă, una care face ca aceste opinii să aibă prea rar relevanţă dincolo de pagina Web: sunt opiniile unor oameni pasionaţi, mai mult sau mai puţin, de industria IT. Iar aceştia reprezintă un eşantion mic şi atipic din întreaga masă de cumpărători.

    Noul iPhone 5 a stârnit o serie de comentarii nemulţumite care subliniau designul asemănător cu cel al generaţiilor anterioare, ecranul prea mic faţă de cel al modelelor de vârf de la concurenţă, rezoluţia inferioară modelelor cu ecran 720p, lipsa NFC şi alte detalii de această factură. La doar câteva ore după deschiderea paginii pentru precomenzi, telefonul nu mai este deja pe stoc iar perioada de aşteptare se ridică la două săptămâni. De ce? Pentru că nici unui cumpărător nu-i pasă de "lacunele" noului terminal.
 Noi toţi, pasionaţii acestui domeniu, cădem în păcatul irelevanţei atunci când ne concentrăm prea mult pe specificaţii. Comparăm procesoare, nuclee grafice, panourile ecranelor sau viteza memoriei interne. pierdem în acelaşi timp imaginea de ansamblu. În calitate de editor, am măcar o scuză: aceşti parametri sunt utilizaţi ca fundamente obiective pe care îmi susţin concluzia finală. În calitate de client sau comentator, sunt la fel de vinovat ca oricare alt utilizator pentru că uit adesea că specificaţiile nu contează.
Acum un an, pe TechCrunch a apărut un articol "Specs are dead ", şi nici măcar nu a fost primul semnal al irelevanţei în care ne adâncim fără să ne dăm seama. Titlul nu trebuie luat ad-literam, deoarece progresul tehnologic este în mod evident necesar, ci văzut prin prisma comportamentului unui utilizator comun. Pentru acesta, modelul platformei hardware sau tipul de panou al ecranului sunt simple chinezării care nu spun nimic. Contează cum aceste specificaţii clădesc experienţa pe care acel produs o oferă.
Dacă ecranul este frumos, paginile Web se încarcă repede, are aplicaţiile de care cumpărătorul are nevoie iar mesajele electronice pot fi citite în bune condiţii, acel terminal este bun. Nu contează că rulează Symbian Belle sau că procesorul grafic nu este cel mai rapid de pe piaţă, pentru el aceste lucruri sunt irelevante. Telefonul este un instrument iar acel instrument trebuie să funcţioneze bine. Nimic altceva nu contează.
Fiecare companie are strategii, campanii de imagine şi produse diferite. Limitându-ne strict la domeniul telefoniei, unii preferă să experimenteze cu designuri şi platforme software noi, alţii preferă să îşi creeze o imagine consecventă, unii preferă să ofere modele variate pentru toate buzunarele, alţii să meargă pe "o mărime pentru toţi", unii preferă să implementeze tehnologii noi, alţii să le lanseze doar după ce sunt siguri că funcţionează cum trebuie şi sunt utile.
 Este o alegere conştienta a fiecărei companii şi, cum nu cunosc pe nimeni care să nu deţină un smartphone, presupun că piaţa este acoperită bine de acest amestec de idei, modele şi strategii. Dacă Apple nu a ales un ecran de 5", asta nu înseamnă că sunt proşti iar terminalul lor nu este bun de nimic. Au ales ceea ce au crezut că este mai bine pentru strategia lor de a oferi un terminal mobil universal. Dacă vă plac terminalele puternice cu ecrane mari, oferta lor nu vi se potriveşte şi trebuie să alegeţi altceva de la producătorii care o fac. Nimic mai simplu. Nimeni nu intră într-un restaurant cu specific vânătoresc urlând că nu există peşte în ofertă. Întotdeauna există un alt loc în care veţi găsi ce veţi dori.
 Cel mai bun şi unicul motiv pentru a vă cumpăra un iPhone 5 este faptul că vă place. Iar acest lucru este valabil pentru oricare alt produs din lumea aceasta. Aţi auzit vreodată de un client Porsche plângându-se de designul clasic şi consecvent al companiei? Nu contează că "arată la fel", că nu a introdus noi tehnologii revoluţionare sau că nu salvează clima. Este doar un terminal mobil, o unealtă. Îţi place şi-l achiziţionezi sau nu-ţi place şi cauţi altceva - lista companiilor în al cărui public ţintă nu intrăm este mult mai mare decât cea a celor care ne-au captivat. Există lucruri mai importante cu care ne putem bate capul.
Dacă telefoanele din generaţia iPhone 4S au venit echipate doar cu un chipset A5 puţin îmbunătăţit, iată că iPhone 5  foloseşte un chipset complet nou, cu performanţe net superioare vechiului iPhone şi chiar tabletelor din seria The New iPad.
iPhone 5 cu chipset A6, dublează performanţele lui iPhone 4SiPhone 5 cu chipset A6, dublează performanţele lui iPhone 4S
Conform primelor rezultate obţinute cu suita de teste Geekbench, iPhone 5 primeşte un scor general de 1601 puncte, chipsetul Apple A6 dublând practic performanţele noului iPhone. Spre comparaţie, iPhone 4S obţine în aceiaşi suită de teste un scor de 631 puncte, iar tableta iPad cu ecran Retina Display doar 794 puncte.
 Dacă se dovedesc a fi legitime, testele de performanţă cu iPhone 5 confirmă promisiunile Apple, ce anunţau o dublare a performanţelor pentru noua generaţie iPhone. Sporul de performanţă este obţinut pe de o parte prin creşterea frecvenţei de funcţionare la 1 GHz (800MHz pentru procesorul A5) şi folosirea unei arhitecturi de procesor mai eficiente. Fiind produs folosind procesul de fabricaţie pe 32 nm dezvoltat de Samsung (45nm pentru modelul A5), chipsetul A6 a putut îngloba un design mai sofisticat fără a compromite eficienţa energetică, sau creşte prea mult dimensiunile fizice şi costurile de producţie ale noului chip. O altă contribuţie la sporul de performanţă demonstrat pare să fie adusă şi prin creşterea vitezelor de transfer cu memoria RAM, a cărei cantitate a fost dublată la 1GB pentru a satisface cerinţele noilor aplicaţii şi sistemul iOS 6.
Un număr tot mai mare de utilizatori, proaspeţi posesori ai unui telefon iPhone 5, se plâng că noul gadget se zgârie prea uşor, iar în unele cazuri este scos din ambalaj având deja semne vizibile pe carcasă.
Sursa problemelor pare să fie decizia Apple de a înlocui rama din oţel inoxidabil folosită pentru iPhone 4 şi iPhone 4S cu una mai uşoară, confecţionată din aluminiu şi finisată un strat subţire de vopsea. Acest strat de vopsea, aplicat printr-un procedeu tehnologic cunoscut sub denumirea de anodizare, are un rol pur estetic şi nu afectează buna funcţionare a telefonului mobil. Chiar şi aşa, nemulţumirea utilizatorilor care au cheltuit o sumă de bani deloc neglijabilă pentru un telefon care se zgârie prea uşor, sau uneori este scos direct din ambalaj cu carcasa deteriorată, este perfect justificată.
Deşi raportat la numărul foarte mare de terminale vândute, cei aproximativ 1260 de ghinionişti care au primit un exemplar iPhone 5 deja zgâriat par doar o picătură într-un ocean, nu trebuie să uităm că avem de-a face cu un produs abia lansat, iar urmele de uzură ar putea să nu-şi facă apariţia la fel de repede pentru toată lumea.
iPhone 5 - muchiile carcasei sunt foarte uşor de deteriorat
Regretabil este şi faptul că Apple avea deja un exemplu din care putea învăţa, dat de cei de la HTC. Având un finisaj similar din aluminiu anodizat, denumit "micro arc oxidized", primele loturi de telefoane HTC One S demonstrau aceleaşi probleme legate de vopseaua "sărită", ce expunea carcasa metalică de dedesubt.
Pentru moment, Apple nu a dat nici un răspuns oficial  pentru problemele semnalate de utilizatori, astfel că singurele soluţii rămân verificarea atentă a telefonului în magazin înainte a lua decizia cumpărării, sau returnarea produsului dacă exemplarul iPhone 5 livrat prezintă urme de deteriorare.
Dacă unii cred că presiunea este pe umerii Samsung pentru a livra un hit mâine odată cu sosirea lui Galaxy S IV, cum rămâne cu Apple? Specialiştii din domeniu considera că presiunea este şi mai mare pentru Apple, mai ales că şi analişti şi experţi care au urmărit compania cateva decenii le-au transmis şi avertizări.
 
Analiştii avertizează Apple: livrează un iPhone 5S fantastic sau devii plictisitor

Spre exemplu Rene Ritchie, de la iMore avertizeazăApple are NEVOIE ca iPhone 5S să rupă gura târgului, sau compania va deveni una plictisitoare. Ritchie are un editorial lung şi bine formulat, în care afirmă că Apple s-a culcat pe o ureche şi se odihneşte pe laurii vechilor lansări de succes şi e probabil să livreze doar un iPhone 5 upgradat în acest an. E posibil ca Apple să facă totuşi acest lucru, în ideea că "oricum o să inoveze destul de mult cu iPad Mini 2".

Există deja o mică tradiţie ca Apple să lanseze un flagship real odată la 2 ani şi un mic upgrade în fiecare an. Chiar şi iPhone 5 a fost criticat pentru faptul că nu aduce atât de multe în plus faţă de iPhone 4S, deci Apple nu cred că ar vrea să rişte să ne ofere practic un iPhone 4S3, deoarece iPhone 5 a fost pentu mulţi 4S2. Nu e vorba de faptul că produsele Apple sunt rele, pentru că nu sunt, dar rivalii firmei din Cupertino au început să inoveze serios pe toate planurile, de la ecran, la baterie, camera şi tehnologii noi. Voi care credeţi că va fi strategia Apple pentru acest an?